Våra kunder

Ingen kund är den andra lik. Vi har kunder från alla möjliga verksamheter, med helt olika behov. Därför är vi experter på att ta fram säkerhetslösningar som passar just dig.

Det här är bara några av de kunder vi har jobbat med. Kontakta oss om ni inte känner igen er i casen. Vi har säkert gjort något något liknande tidigare och sätter gärna ihop en lösning för er med!

Djursnäs herrgård

Djursnäs Säteri

Djursnäs Säteri investerade i både nyckelboxar och digitala hänglås med syfte att effektivisera nyckelhanteringen. Nyckelboxarna används i deras uthyrningsverksamhet och hänglåsen används till deras bommar. Tidigare hade Djursnäs över 50 nycklar ute till alla som var behöriga, där kostnaden och tiden inte räckte till.

Kayakomat

Kayakomat

Kayakomat skaffade flera digitala hänglås som vi integrerade i deras bokningsplattform. Det möjliggör obemannad uthyrning av kajaker. Det ökade tillgängligheten av kajaker och minskade personalkostnaderna. Samtidigt som säkerheten och kontrollen över kajakerna ökade.

Stuga i snön

GuMo

Idag är GuMo en av traktens mest erfarna stuguthyrare, med stugor över hela Sälen. GuMo hyr ut, förmedlar och har tillsyn på över 600 stugor över Sälenfjället. GuMo hade ett äldre nyckelhanteringssystem och tillsammans med IT-leverantören Entera letade de efter ett bättre, smidigare, enklare, miljövänligare och mer underlättade system. Målet var att förbättra nyckelhanteringen för många olika grupper så som gästen, deras personal, hantverkare och städpersonal. Efter att ha utvärderat olika alternativ tillsammans med deras systemleverantör, så föll valet på oss och vår produkt, Nyckelbox 3, som integrerats i deras befintliga bokningssystem av Entera

Vi vill gärna hjälpa er med!
Ring oss så berättar vi mer

Ta kontakt