Lär mera om algoPIN teknologi bakom alla igloohomes enheter, som ger dig möjligheter att skicka pinkoder från en avlägsen plats utan Wifi.

Igloohomes enheter fungerar utan uppkoppling för bättre säkerhet och pålitlighet. Jämfört med andra Bluethooth smarta lås på markanden. Då din gäster behöver inte ladda ner en app för att få tillgång. 

Igloohome unika algoPIN använder liknande teknologi som bankernas engångskoder via dosa eller kodkort.

Steg 1

Efter installationen måste du koppla ihop ditt lås till ditt igloohome konto via igloohome appen på din smartphone, vid framgångsrik sammankoppling synkroniserar din smartphone de unika PIN token  till Igoohomes säkra servrar och behåller inte dessa lokalt. 

Steg 2

Skapa en PINkod

När du skapar en PIN kod för dina gäster, hyresgäster eller familjemedlemmar din smartphone skickar en förfrågan till din token i molnet. Använder algorithms och fröer, en unik PIN kod är skapad är slumpvis med den giltighetstid som du önskat. Därför är det inte nödvändigt vara nära låset för skapa en PIN kod.

Steg 3

Ge PIN

Nu med en PIN kod tillgänglig, kan du dela den till dina mottagare via tillexempel Facebook Messenger, SMS, WhatsApp och e-post med flera. Dina gäster behöver inte ladda ner någon app för att få pinkoden. 

Steg 4

Få tillgång till stugan, kajaken, cykeln, förrådet eller släppet

När PIN koden är inslagen i respektive Igloohome enhet, översätter låset Pin koden till önskade tillgången tillexempel att ge tillgång endast en gång.

Läs mera på länken: https://www.igloohome.co/how-it-works/